AHMET KAYA - OKUL MÜDÜRÜ

01/01/1963 yılında KİLİS ili Musabeyli ilçesi Tahtalıkaradut köyünde doğdu. İlkokulu doğduğu köyde ,ortaokulu Kilis İmam-Hatip Lisesinde, Liseyi Kilis Lisesinde okudu.Atatürk Üniversitesi Ağrı Eğitim Yüksek okulunu 1985 yılında bitirdi.Daha sonra Anadolu üniversitesi Açıköğretim fakültesi Lisans tamamlama 2+2 Fen bilgisi öğretmeni olarak 2000 yılında tamamladı.Diyarbakır –Lice ilçesinde sınıf öğretmenliği,Kahramanmaraş-pazarcıkKarabıyıklı sınıf öğretmenliği,Kahramanmaraş –Türkoğlu Yeşilyöre kasabası sınıf öğretmenliği ve okul idareciliği,Gaziantep –Şehitkamil Sanikonukoğlu sınıf öğretmenliği,Azize-AbdulkadirHamamcıoğlu ilköğretim okulu Müdür başyardımcılığı,Ünler ilköğretim okulu okul müdürlüğü, Dülük  ilkokulu okul müdürlüğü,Atabek ilkokulu/ortaokulu okul  müdürlüğü ,Şehit Adem Yavuz İlkokulu Müdürlüğünde okul müdürlüğü,halen bu okulda görev yapmaktadır.Evli ve 3 kız,1 erkek 4 çocuk babasıdır.

(342) 335 1244 Eposta